Rönttösrouvan lihis (L) – saatavilla aina to ja pe

4,50 

Perinteinen torilihis tulee meille Rönttösrouvalta! Lihis on täytetty naudanlihalla ja riisillä.

Vain 1 varastossa

  • Yli 45 € ostoksiin ilmainen kotiinkuljetus (PK-seutu)
  • Toimitus jopa seuraavalle päivälle, kun tilaat ennen klo 10
  • Uutiskirjeen tilaajille -10% alennus ensimmäisestä tilauksesta! Tilaa uutiskirje
Osasto:

Kuvaus

Ainesosat: Vehnäjauho, vesi, riisi, naudan jauheliha, kananmuna, voi, juusto, sipuli, hiiva, suola, mustapippuri, valkosipuli, chili.

Rönttösrouvan tarina alkoi 90-luvun alussa, kun Helsingin herrat ja rouvat kävivät kesäisin Kuhmon kamarimusiikkijuhlilla ja kyselivät paikallisesta kotileipomosta: ”Koskahan Helsingistä voisi saada rönttösiä ja muita kainuulaisherkkuja päiväntuoreena?” Niinpä leipomon sisarukset juttelivat pääkaupunkiseudulla asuvalle pikkusiskolleen, josko hän laittaisi rönttöspaistamon ja pääkaupungin rönttösnälkä saataisiin tyydytettyä. Tovin mietittyään sisko suostui ja paistoleipomon toiminta päästiin aloittamaan.

Nykyään Rönttösrouvalla leivotaan kaikki tuotteet itse. Mahdollisimman monet raaka-aineista ovat kotimaisia ja niitä valitessa vaakakupissa painaa eniten puhtaus ja hyvä maku. Lisäaineet on julistettu pannaan ja kaikki tuotteet leivotaan käsityönä. Rönttösrouvan piirakat, kukot, teokset, nyytit, pullat, leivät, kakut ovat kainuulaisten perinteiden pohjalta luotuja, käsintehtyjä, kotoisen näköisiä ja makuisia.

Lue lisää Rönttösrouvasta: www.ronttosrouva.fi

Lisätiedot

Allergeenit

Laktoositon

Tuottajat

Rönttösrouva

  • Tuotteen toimitus on mahdollista torstaisin ja perjantaisin.

Saatat myös pitää...