Karjalainen setti perunapiirakalla

20,90 

Tällä hetkellä meillä on koronan takia toimituskatkoja, jonka vuoksi karjalaista settiä ei ole koko ajan saatavilla. Pahoittelut tilanteen vuoksi! Karjalanpiirakoita löytyy myös meidän puodeilta, voit kysellä tarkempia määriä: info@sesonkipuoti.fi.

Nyt pääset sujahtamaan helposti karjalaiseen ruokaperinteeseen meidän hauskan uutuustuotteen, karjalaisen ruokasetin avulla! Totta kai setistä löytyy jo tutut Sorsan kotileipomon karjalanpiirakat, mutta nyt pääset maistamaan myös muita perinneherkkuja, rönttösiä ja sultsinoita! Setin kruunaa Sesonkipuodissa valmistettu munavoi.

Sultsina on perinteinen karjalainen herkku, jossa on samat ainesosat mitkä perinteisessä karjalanpiirakassakin. Sultsinassa riisitäyte on kääritty ruiskuoreen ja se on hiillostettu kevyesti pannulla, joten siinä on kevyt hiilloksen maku.

Rönttönen on perinteinen kainuulainen leipänen, jota myös Pohjois-Karjalassa valmistetaan. Rönttösen täytteenä on puolukkaa ja ohraa.

KARJALAISEEN RUOKASETTIIN KUULUU:

  • 2 kpl rönttöstä puolukka-ohratäytteellä
  • 2 kpl sultsinaa
  • 8 kpl karjalanpiirakkaa haluamallasi täytteellä – valitse valikosta riisi, peruna tai ohra!
  • 1 kpl munavoita 200 g

Setti on tulee halvemmaksi kuin jos ostaisit tuotteet meiltä erikseen – paketin tuotteet maksaisivat erikseen ostettuna 21,60 €!

Poista
  • Yli 45 € ostoksiin ilmainen kotiinkuljetus (PK-seutu)
  • Toimitus jopa seuraavalle päivälle, kun tilaat ennen klo 10
  • Uutiskirjeen tilaajille -10% alennus ensimmäisestä tilauksesta! Tilaa uutiskirje
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kotileipomo Sorsa sijaitsee Itä-Suomessa Liperin kunnassa, jossa kaikki karjalanpiirakat valmistetaan käsin perinteitä kunnioittaen. Kuori on aitoa ruista ja täytteinä riisi, peruna tai ohra. Karjalanpiirakat tulevat Sesonkipuotiin raakapakastettuina ja paistamme päivittäin uunituoreet karjalanpiirakat. Jokaisella piirakalla on käsin rakkaudella muotoiltu, joten piirakan ulkonäkö, malli ja koko viestittävät tekijän terveiset kuluttajalle.

Lisätiedot

Tuottajat

Kotileipomo Sorsa

Valitse täyte

, ,

  • Tuotteen toimitus on mahdollista torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin.

Saatat myös pitää...