Sesonkipuoti on perinteitä kunnioittava toriherkkupuoti ja ‑kahvila. Sesonkipuodin perustaja, Bettina, on Kauppatorin kasvatti ja toriyrittäjä jo viidennessä polvessa.

Meiltä löydät toreilta ja markkinoilta tutut tuoreherkut sekä kotimaisten pientuottajien ja ‑tilojen tuotteet aina sesongin mukaan. Valikoimamme vaihtuu sesongeittain. Kesä- ja syyssesongeissa valikoimaamme kuuluvat tuoretuotteet, kuten marjat, hedelmät, vihannekset ja sienet. Pyrimme aina kun mahdollista suosimaan kotimaisia tuotteita. Talvisesonkina kesän maut jatkuvat pullotetuissa ja purkitetuissa muodoissa. Joulun aikaan myymme myös joulukuusia.

Tällä hetkellä Sesonkipuoteja löytää Kauppakeskus Kaaresta, Kauppakeskus Columbuksesta sekä Kauppakeskus Myyrmannista. Lisäksi meillä on myös verkkokauppa, oma leipomo sekä mehuasema Espoossa!

herkulliset leipomotuotteet

Sesonkipuodin leipomo toimii Espoossa, jossa valmistamme päivittäin itse kaikki pullat, korvapuustit, possumunkit sekä lihikset. Lisäksi leipomon yhteydessä meillä on tuotantokeittiö, jossa syntyy meidän ihanat hillot, suolakurkut, piirakat sekä muut kahvilatuotteet.

Lisäksi myymme myös yhteistyökumppaneidemme, mm. Sorsan kotileipomon sekä Pokrovan luostarin tuotteita. Sorsan kotileipomolta meille tulee aidoit liperiläiset karjalanpiirakat, rönttöset ja sultsinat. Pokrovan luostarilta meille tulee maukas borssikeitto sekä herkulliset kaalipiirakat. Käsityö ja pientuotanto näkyy,  ja ennen kaikkea maistuu tuotteissa! Tuotteiden matka Sesonkipuodin tiskille on lyhyt.

mehuasema banneri

Olemme Sesonkipuodilla avanneet uuden, omenoihin erikoistuneen mehuaseman! Mehuasemalla valmistamme meidän tuoreet, 100% kotimaiset tuoremehumme tämän syksyn omenista. 

Myös sinä voit saada tuoremehua Sesonkipuodin mehuaseman kautta!

verkkokauppa

Sesonkipuodista saa herkullisia ja sesonginmukaisia palveluita niin pieneen kuin suureenkin yritystilausuuteen!

Palveluitamme ovat:

  • Yllätyskorit kotiinkuljetuksella
  • Kuukausittainen tai viikottainen herkkusetti työpaikalle
  • Etusetelit kahviloihin
  • Henkilöstö- ja asiakaslahjat

Sesonkipuodin herkkusetti sopii mainiosti työpaikalle palaverievääksi tai henkilökunnalle nautittavaksi. Setin voit tilata kerran kuukaudessa tai kerran viikossa saapuvaksi haluamanasi päivänä.

Myymälöidemme lisäksi meillä on myös verkkokauppa sekä kiertävä myymäläauto. Verkkokaupasta voit tilata tuotteita joko noutona tai kotiinkuljetettuna aina torstaista lauantaihin. Kotiinkuljetus on maksuton yli 45€ arvoiselle tilaukselle.

Myymäläautomme kiertää kesän ulkotoripisteitämme aina torstaisin. Myymäläautosta voit tilata mitä tahansa tuotteitamme omalle lähikaupallesi kuljetettuna. Katso reittimme alta:

🍏Malminmäen S-Market
🍏Viherlaakson Alepa
🍏Lähderannan S-Market
🍏Koivukylän S-Market
🍏Herttoniemen S-market
🍏Tapaninkylän Alepa
🍏Konalan S-Market

Tällä hetkellä myymäläautomme ottaa myös vastaan mehuasemalle toimitettavia omenoita.

Tilauksia voit jättää Facebookissa tai ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Sesonkipuoti, logo