Sesonkipuoti on perinteitä kunnioittava toriherkkupuoti ja ‑kahvila. Sesonkipuodin perustaja, Bettina, on Kauppatorin kasvatti ja toriyrittäjä jo viidennessä polvessa.

Meiltä löydät toreilta ja markkinoilta tutut tuoreherkut sekä kotimaisten pientuottajien ja ‑tilojen tuotteet aina sesongin mukaan.

Tällä hetkellä Sesonkipuoteja löytää Helsingistä: Kauppakeskus Kaaresta, Kauppakeskus Columbuksesta sekä Kauppakeskus Myyrmannista. Pidämme myös Lintuvaaran torikauppaa Espoon Lintuvaaran Alepalla helmi-maaliskuussa 2021 joka perjantai.

Sesonkipuoti is a delicacy shop and cafe with love for delicious food. The founder Bettina has roots in Kauppatori market place in Helsinki. She is now the 5th generation of market place entrepreneurs as she continues the tradition with a modern touch.

From Sesonkipuoti you can find fresh seasonal delicacies and products from local Finnish small producers and farms. Our most loved products are the original Karelian pasties made in North Carelia and borch soup and cabbage pies from Pokrova monastery. In the summer time we have the sweetest berries and the freshest vegetables you can find!

Sesonkipuoti shops are located in Helsinki: Kauppakeskus Kaari, Kauppakeskus Columbus and in Vantaa Kauppakeskus Myyrmanni. We will open a new shop in March 2021 in Myyrmanni, Vantaa. We are also having a small market place shop Lintuvaaran torikauppa in Espoo.

Yhteistyökumppanimme ovat pientuottajia ja yrittäjiä. Monet tuotteemme tehdään ja tuotetaan alusta loppuun käsityönä, parhaista raaka-aineista. Käsityö ja pientuotanto näkyy,  ja ennen kaikkea maistuu tuotteissa.

Tuottajat ovat meille tuttuja, tiedämme heidän tapansa toimia, mistä tuotteet tulevat ja mikä on tuotantoketju. Tuotteiden matka Sesonkipuodin tiskille on lyhyt. Yrittäjät tuovat tuotteitaan meille myyntiin, osan haemme heiltä itse tai tukkutorilta.

Olemme tuotantotilojemme kasvaessa pystyneet myös lisäämään omia tuotevalikoimiamme, kuten niitä perinteisiä suolakurkkuja viiden sukupolven takaa, granolaa, leipomotuotteita ja paljon muuta!

Valikoimamme vaihtuu sesongeittain. Pyrimme aina kun mahdollista suosimaan kotimaisia tuotteita. Sesongin ulkopuolella valikoima täydentyy osittain ulkomaisilla tuotteilla.

Kesä- ja syyssesongeissa valikoima on laajimmillaan marjat, hedelmät, vihannekset ja sienet pursuavat vitamiineja ja ovat parhaimmillaan tuoreena.

Talvisesongissa kesän makuja on helppo jatkaa pullotetuissa ja purkitetuissa muodoissa. Joulun aikaan myymme myös joulukuusia.

Olemme mukana asiakkaidemme tärkeissä hetkissä, arjessa ja juhlassa.

Sesonkipuoti, logo