Tervetuloa Sesonkipuodin uuteen verkkokauppaan!

Mukavaa, että olet päätynyt tänne. Keitä itsellesi vaikka kupponen kahvia ja kiertele rauhassa katsellen mitä kaikkea uutta täältä löytyy – me nimittäin olemme aivan todella innoissamme ja ylpeitä verkkokauppamme uudistuksesta!

Tämä vuosi on ollut meille aikamoista myllerrystä ja olemme menneet ihan vain vuoden sisällä isoja harppauksia eteenpäin. Nyt meillä on jo kolme puotia Kaaressa, Hertsissä ja Columbuksessa – kohta aukeamassa jo neljäs AINOAan ja pop-uppeja tulossa Arabiaan ja Myyrmanniin joulun ajaksi! Katso täältä kaikkien uusien puotien yhteystiedot ja aukioloajat.

Sesonkipuoti Columbus aukaistiin marraskuussa 2020.

Alkuvuodesta, kun pandemia alkoi jyllätä Suomessakin, pistimme kovaa vauhtia myös nettikaupan pystyyn, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Varsinkin vappuna ja pääsiäisenä tilausten määrä yllätti meidät täysin ja siitä on kiittäminen rakkaita asiakkaitamme! Kommelluksilta ei ole vältytty, mutta kaikesta ollaan opittu ja kehitytty.

Haluamme tehdä verkosta pientuottajien tuotteiden ostamisen mahdollisimman helpoksi ja sujuvaksi, joten verkkokauppamme uusiminen oli paikallaan.

Toriherkut valmiina lähtöön kotiinkuljetuksiin

Uudesta verkkokaupastamme löydät samat tutut, perinteiset toriherkut ja pientuottajien tuotteet, ja lisäksi joulun ajan sesonkituotteita, kuten joulukuuset, sinapit ja saaristolaisleivät – kaiken saat kotiinkuljetettuna ti-pe pääkaupunkiseudulle (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) tai noudettuna kaikista Sesonkipuodeistamme.

Automatisaation avulla pystymme tarjoamaan yhä tarkemmin tilausta edellisenä päivänä ajankohdan, monelta saavumme kohteeseen. Voit myös lisämaksusta valita tilauksen yhteydessä, mikäli haluat tilauksen saapuvan kohteeseen tiettyyn kellonaikaan.

Lisäksi nyt asiakkaille lähtee edellisenä päivänä viesti tilauksen saapumisesta tekstiviestillä, kun aiemmin asiakas sai sähköpostiviestin.

Kotimaiset joulukuuset – joulusesongin ykkösjuttu!

Iso juttu oli myös, kun saimme tuotantotilat Espoossa valmiiksi ja pystyimme nyt kunnolla satsaamaan omien tuotteiden valmistukseen isommissa määrin. Pikkuhiljaa sieltä on alkanutkin tipotella mahtavia uutuustuotteita – supergranolaa, vispipuuroa, lakkahilloa… Ja paljon lisää on luvassa!

Olemme todella kiitollisia jokaisesta tilauksesta, jonka saamme. Otamme myös mielellämme palautetta vastaan uudistuneista nettisivuistamme ja verkkokaupan toimivuudesta, sillä teemme tätä juurikin teitä varten. Voit antaa palautetta täältä.

Sesonkipuoti, logo