Sesonkipuoti laajenee AINOAan, Columbukseen ja Myyrmanniin

Olemme saaneet pitää iloisia uutisia itsellämme jo pitkään, mutta nyt se on vihdoin julkista – avaamme kaksi uutta Sesonkipuotia marraskussa 2020!

Uudet puodit aukeavat nyt syksyllä Kauppakeskus AINOAan Espoon Tapiolaan sekä Kauppakeskus Columbukseen Helsingin Vuosaareen. Keväällä 2021 avaamme uuden Sesonkipuodin myös Kauppakeskus Myyrmanniin Vantaan Myyrmäkeen.

Olemme erittäin innoissamme uusista puotipaikoista ja että pystymme tuomaan pientuottajien toriherkut yhä useamman saataville.

Kotimaisia pientuottajien perinneherkkuja ja toritunnelmaa

Uudet puodit tulevat olemaan Hertsin Sesonkipuodin kaltaisia herkkupuoteja, joihin voi pysähtyä nauttimaan vaikkapa perinteiset munkkikahvit kuin torilla konsanaan. Samalla on helppo hankkia sesongin maistuvimmat tuotteet myös kotiinviemisiksi.

Puodeista löytyy tuttuun tapaan herkulliset sesonkituotteet ja toriherkut, kuten Sorsan kotileipomon tuoreet karjalanpiirakat, Pokrovan luostarin kaalipiirakat sekä uunituoreet kanelikierrepullat. Tarjolla tietenkin myös uutuustuotteemme, Piirakkabistron karjalanpiirakat herkullisilla suolaisilla ja makeilla täytteillä.

Mistä uudet puodit löytää?

Kauppakeskus AINOAn Sesonkipuoti tulee olemaan kauppakeskuksen M-tasossa (Osoite jalan: Länsituuli 5, Espoo, Osoite autolla: Tapiola Park, Tapiolantien liikenneympyrä ja etelätuulen tie 1).

Columbuksen Sesonkipuoti tulee sijaitsemaan toritasossa (Osoite: Kauppakeskus Columbus, Vuotie 45, Helsinki).

Aloitamme puotien rakennustyöt marraskuun alussa, ja ilmoitamme heti nettisivuillamme ja somekanavissamme kun puodit aukeavat.

Keväällä aukeavan Myyrmannin Sesonkipuoti tulee sijaitsemaan Myyrmäen 1. kerroksessa (Iskoskuja 3 A 1, Vantaa).

Tule tutustumaan uusiin toripuoteihimme ja vinkkaathan meistä myös uusien paikkojen lähestyvillä asuville tuttavillesi!

 

Sesonkipuoti, logo