Pääsiäisen herkut kotiinkuljetuksella

Aurinkoista kevättä Sesonkipuodista!

Olemme laittaneet viime viikkoina nettikauppaa pystyyn kovalla tohinalla ja tuotteita lisäillään yhä lähes päivittäin, jotta kaikki sesongin tuotteet saadaan valikoimaan. Nyt sesongissa on tietenkin herkulliset pääsiäistuotteet, ja voimme ylpeänä kertoa, että meidän valikoimassa on sesongin parhaat maut niin suomalaisista kuin venäläisistäkin pääsiäiskeittiöistä.

Näinä poikkeuksellisina aikoina olemme valtavan kiitollisia jokaisesta asiakkaasta. Kotiinkuljetuksia on viety ympäri pääkaupunkiseutua, ja on mukava huomata, että kotiinkuljetuspalvelullemme riittää kysyntää. Ja mikäs sen parempaa kuin saada uunituoreet leivonnaiset omalle kotiovelle kannettuna? Kerrothan meistä myös tuttavillesi!

Pääsiäiseksi laaja valikoima pientuottajien tuotteita

Olemme valikoineet sesongin parhaat herkut pääsiäispöytään. Teemme yhteistyötä monien pientuottajien kanssa, joten valikoimamme on todella monipuolinen. Tilaamalla meiltä tuet samalla suomalaisia pientuottajia ympäri maan. Kata pääsiäisaterian päätähdeksi karitsan karetta tai uunilohta, kaveriksi suomalaisia varhaisperunoita, herkullista sienisalaattia ja Väyrysen leipomon vastapaistettua ruisleipää.

Jälkiruoka kruunaa koko aterian: Pokrovan luostarin perinteisten venäläistyylisten pääsiäisleivonnaisten, baba– ja kulitsasiivujen päälle levitetään Votkinsin pashaa. Tiesitkö, että Pokrovan pashan valmistus kestää peräti kolme päivää? Se vaatii jo paljon kärsivällisyyttä ja taidokkaita käsityötaitoja! Baba ja kulitsa ovat venäläisen pääsiäispöydän kruunuja: baba on korkealaitaiseen vuokaan tehty pääsiäiskakku, joka on maustettu kuivatulla papaijalla ja ananaksella. Kulitsa taas on leveä pääsiäispulla, johon on päälle muodostettu ortodoksiperinteen mukaisesti kirjaimet XB (”Kristus on ylösnoussut”).

Herkutteluun sopii täydellisesti hauskasti munakennoon pakatut Chjoko-suklaatehtaan suklaamunat. Kennoihin on pakattu sekoitus valko-, maito-, tumma- tai Rubymunista. Suklaamunien design vaihtelee, sillä jokaisessa yksilössä on uniikki maalaus. Näillä hemmotellaan siis näkö- ja makuaisteja!

Korista pääsiäispöytä, parveke tai piha vielä kauniilla narsisseilla, helmililjoilla tai tulppaaneilla, niin pääsiäinen voi alkaa!

Tilaathan ajoissa pääsiäisen herkut kotiinkuljetuksella

Muistathan tehdä Pokrovan pääsiäistilauksesi viimeistään maanantaihin 6.4. klo 10 mennessä. Toimitukset alkavat to 9.4., myös nouto mahdollinen. Muita pääsiäistuotteita saa myös myöhemminkin viikolla tilattua, mutta muistathan, että toimitusaikamme ovat tuotteesta riippuen 1-3 päivää.

Toimitamme tuotteet normaalisti kotiinkuljetuksella myös pitkäperjantaina 10.4. sekä lauantaina 11.4. Kaaren toimipisteemme on pääsiäissunnuntaina ja -maanantaina (12.-13.4.) suljettu.

Tarjoamme yli 30 € ruokaostoksille saat veloituksettoman kotiinkuljetuksen pääkaupunkiseudulle! (Helsinki, Espoos, Vantaa ja Kauniainen (norm. 9,90 €)! Kuljetukset Kirkkonummelle 9,90 €. Mikäli haluat kuljetuksia vähän kauemmaksi, niin sekin toki onnistuu! Voit tehdä vaikkapa kimppatilauksen parin tuttavan kanssa ja laita tilauksesi viestillä: kaari@sesonkipuoti.fi.

Tervetuloa virtuaalisille torikaupoille!

Sesonkipuoti, logo