Suklaalla kuorrutetut mansikat

Makeat suklaamansikat ja kuplivat juomat kruunaavat juhlan

Ystävänpäivä lähestyy pikkuhiljaa ja mikäpä sen parempi tapa juhlistaa ystävyyttä kuin herkuttelemalla! Tumma- ja valkosuklaalla kuorrutetut mansikat sekä marjaisat juhlajuomat tuovat mukanaan jo pienen aavistuksen kesästä.

Suklaamansikka

Suklaamansikoilla suu makeaksi

Ihanan makeat suklaamansikat kruunaavat juhlan ja sopivat täydellisesti koristeeksi överikakun päälle tai syötäväksi sellaisenaankin. Valmistamme suklaamansikat puodillamme käsin ja käytämme nihin Espanjan muhkeita ja mehukkaita mansikoita, jotka käyvät raikkaana makuparina makealle suklaalle. Suklaamansikoita on saatavilla myös vegaanisena, joten nämä käyvät hyvin kaikille herkkusuille!

Juhlajuomat Sesonkipuoti

Marjaisat juhlajuomat tuovat kesäfiiliksen

Meidän omissa Sesonkipuodin kuplivissa juhlajuomissa tuoksuvat ja maistuvat aidon lakan ja vadelman maut – mikä ihana tuulahdus kesään! Juhlajuomat sopivat mainiosti niin lauantain saunailtaan kuin häiden alkumaljaksikin. Tätä herkkua on helppo tarjota kaikille, sillä molemmat juhlajuomat ovat alkoholittomia. Lisätietoa vadelmajuomasta ja lakkajuomasta.

Juhlajuomat Sesonkipuoti

Tilaa herkut kotiin ja juhliin

Suklaamansikoita ja kuplivia juhlajuomia voit tilata meiltä kätevästi kaikkiin juhliin. Me teemme ystävänpäiväksi suklaamansikoita rajoitetun määrän myös myytäväksi meidän puodille. Jos haluat pelata varman päälle, voit tilata suklaamansikat ja juhlajuomat myös etukäteen sähköpostilla: kaari@sesonkipuoti.fi tai viestillä Instagramissa tai Facebookissa. Laitathan tilauksen tulemaan 12.2.2020 mennessä! Tilaukset voi noutaa Kauppakeskus Kaaresta Sesonkipuodin myymälästä, joka sijaitsee 1. kerroksessa Prisman kassoja vastapäätä.

Suklaamansikoiden hinta: 2,30 € / kpl tai yhteistarjous 10 € / 6 kpl.
Kuohujuomien hinta: 19,5 € / 0,75 l pullo. 

Tarjoamme myös pääkaupunkiseudulla maittavia tarjottavia aina sesonkien mukaan juhliin ja tapahtumiin. Meiltä voit tilata herkkuja myös isompina erinä yrityksille, kuten kahvitarjoilut ja palaverieväät kokouksiin sekä herkkulahjat ja lahjakortit henkilökunnalle. Tulemme myös mielellämme pitämään kahvila- tai myyntipaikkaa tapahtumaasi!

Suklaalla kuorrutetut mansikat

Sesonkipuoti, logo