Aidot Sorsan kotileipomon karjalaiset herkut Sesonkipuodista

Mistä löytää maailman parhaat, aidot karjalanpiirakat Helsingistä? No meiltä! Puodeissamme on joka päivä myynnissä karjalanpiirakoita uunituoreina ja raakapakasteina. Karjalanpiirakat rypytetään siellä mistä aidot karjalanpiirakat tulevat: Pohjois-Karjalasta, Liperistä – kuuluisasta A-L Sorsan kotileipomosta.

Tuoreet karjalanpiirakat puodeilta

Piirakat toimitetaan meille raakapakasteena ja me paistamme ne Sesonkipuodin torikahvilassamme herkullisen meheviksi. Päälle kun vielä sipaisee vähän munavoita niin jo on aikamoinen herkku valmis! Kyseiset karjalanpiirakat ovat erityisen suosittuja Tuomaan joulumarkkinoilla, mutta meiltä näitä saa ympäri vuoden.

Kaipaatko munavoita? Me hoidetaan! Meiltä löytyy sitäkin valmiiksi rasioituina – jos haluat varmistua munavoista, kannattaa tilaus tehdä etukäteen.

Uunituoreet karjalanpiirakat, yksinkertaisesti parasta.

Paista karjalanpiirakat helposti kotona

Karjalanpiirakoita on mahdollista saada myös raakapakasteena, jolloin piirakat on helppo paistaa kotona. Makuina 12 kpl pusseissa on riisi ja peruna sekä 30 kpl pusseissa laktoositon riisi ja ohra.

Koko valikoimamme karjalaisia herkkuja:

Valmiiksi rypytetyt karjalanpiirakat on helppo laittaa pellille ja uuniin.

Hurmaannu Piirakkabistron tarjonnasta

Vaikka karjalanpiirakat ovat herkullisia jo sellaisenaan, halusimme viedä ne vielä aivan uudelle tasolla Piirakkabistrollamme.

Piirakkabistro tarjoaa herkulliset aidot karjalanpiirakat modernilla twistillä. Kuorrutamme karjalanpiirakat kokkimme loihtimilla, sesongin mukaisilla täytteillä. Maista ja ylläty makujen mielettömistä yhdistelmistä! Piirakkabistro on täydellinen vaihtoehto työpaikan juhliin tai palaverievääksi.

Piirakkabistron herkkuja on tällä hetkellä saatavilla Hertsin Sesonkipuodista sekä tilauksesta nettikaupastamme.

 

Sesonkipuoti, logo