Helpot kesäjuhlat valmistuvat Sesonkipuodin tuotteilla

Ihanaa, kesä tulee – ja kesäherkut! Pikku hiljaa meidänkin valikoimiin on alkanut ilmestyä kotimaiset sesonkituotteet: uutta perunaa, retiisejä, sipuleita ja raparperia – jopa peräti mansikoita! Meidän valikoimasta on helppo koota sesongin mukaiset tuotteet kesäjuhliin tai ihan vain tavallisen kesäpäivän nauttimiseen.

Tänä kesänä meidän toripuotien lisäksi jatkamme nettipuotimme kautta tehtyjä kotiinkuljetuksia, ja mikä olisikaan sen parempaa kuin saada laatikollinen suomalaisia mansikoita kotiinkuljetettuna? 

Valikoima laajeni kakkukasseilla

Lanseerasimme äitienpäivän kynnyksellä täysin uuden tuotteen – mansikkakakkukassin! Kassissa on valmiina kaikki ainesosat mielettömän hyvään valkosuklaa-mascarpone-mansikkakakkuun, joka tuo kesän lähemmäksi jokaisella lusikallisella.

Mukana kassissa on helppo resepti, paimiolaisen kotileipomo Tannisten täytekakkupohja (myös pelkkiä kakkupohjia löytyy meidän nettikaupasta), litra tuoreita mansikoita, Peltosirkun tilan mansikkahilloa, mascarpone-juustoa, kuohukermaa sekä Pandan valkosuklaalevy. Tästä kakusta nauttii jopa 12 herkkusuuta!

VINKKI: Kakku on parhaimmillaan, kun se täytetään edellisenä päivänä ja koristellaan itse juhlapäivänä.

Koska äitienpäivän mansikkakakku oli niin suosittu, päätimme pitää sen nettikauppamme valikoimissa koko kesän ajan!

Kinuskikermakakku kätkee sisälleen lakkahilloa

Meillä on valikoimissa myös toinen ihana uutuuskakku, lakka-kinuskikermakakku! Kakun sisällä on meidän omaa lakkahilloa ja se päällystetty kinuskikermalla. Kinuskinkin keittäminen onnistuu varmasti meidän selkeän reseptin avulla jokaiselta, vaikka kinuskia ei olisi kakussa aikaisemmin käyttänytkään.

Jos et kerkeä tai pysty tekemään kakkua itse, on kakkuja on mahdollista tilata myös valmiina! Kysy tarjousta: kaari@sesonkipuoti.fi

Kesäjuhlien alkumaljoissa maistuu lakka ja vadelma

Kesän juhliin sopii myös täydellisesti Sesonkipuodin kuplivat juhlajuomat lakan ja vadelman makuisina. Juomissa maistuu aito suomalainen marja ja ne sopivat mainiosti vaikkapa alkumaljaksi. Juhlajuomat ovat alkoholittomia, joten ne käyvät juomaksi niin lapsille kuin aikuisillekin.

Liperin karjalanpiirakka Sorsan kotileipomosta

Tuoreita karjalanpiirakoita juhlapöytään

Helppo ja kätevä juhlapöydän tarjottava on liperiläiset aidot karjalanpiirakat Sorsan kotileipomosta. Paistamme tuoreet karjalanpiirakat tilauspäivän aamuna ja voitelemme ne voilla. Mukaan voit halutessasi tilata myös meidän munavoin!

Sorsan piirakat ovat todellista karjalaista perinnekäsityötä. Piirakat rypytetään rakkaudella perinteiseen tapaan käsin Pohjois-Karjalan Liperissä, jossa kotileipomo on toiminut vuodesta 1983 alkaen.

”Jokaisella piirakalla on oma sielunsa. Ulkonäkö, malli ja koko viestittävät tekijän terveiset kuluttajalle.”

-Sorsan kotileipomo

Sorsan piirakat tulevat meille raakapakasteena. Myymme myös asiakkaille raakapakastettuja karjalanpiirakoita,12 kappaleen (riisi ja peruna) sekä 30 kappaleen (laktoositon riisi ja ohra) pusseissa. Piirakat on todella helppo paistaa kotiuunissa ja voidella voilla.

Tilauksia juhliin ja arkeen

Kesällä kotiinkuljetuksemme jatkuvat ja sesonginmukaiset tuotteet on helppo tilata meidän nettikaupan kautta. Juhliin meillä on tarjolla makeiden kakkujen ja pullien lisäksi suolaisia tarjottavia – karjalanpiirakat, feta- ja kinkkupiirakat ja croissantit ovat erinomaisia vaihtoehtoja juhlapöytään. Myös marjavalikoima lisääntyy viikoittain – koristele kakut ja leivonnaiset ihanilla mansikoilla, kirsikoilla ja vadelmilla, niin saat herkullisen lopputuloksen!

Haluatko tehdä isomman tilauksen juhliin? Kysy tarjousta: kaari@sesonkipuoti.fi.

Tarjoamme yli 30 € ruokaostoksille saat veloituksettoman kotiinkuljetuksen pääkaupunkiseudulle (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen)! Kuljetukset Kirkkonummelle 9,90 €.

Tervetuloa torikaupoille! Löydät meidän kesän juhlien parhaat tuotteet meidän nettikaupasta.

Sesonkipuoti, logo